“Birth Lines maakt handgetekende echo-illustraties op basis van zwangerschapsecho’s, als tastbare herinneringen aan de zwangerschap. De Birth Lines worden zowel gemaakt als herinnering aan een gezonde en normale zwangerschap als voor sterrenkindjes, kindjes met een aangeboren afwijking, tweelingen en drielingen.

Deze echo-illustraties kunnen ingelijst en als stukje kunst aan de muur gehangen worden maar ook op verschillende producten gedrukt worden, zoals geboortekaartjes, tegeltjes en sieraden. De ontwikkeling van nieuwe producten staat bij ons nooit stil!

Bij het runnen van een eigen bedrijf komen veel aspecten aan bod, waaronder natuurlijk ook aspecten waar je minder goed in bent. Voor mij was dit het stukje boekhouden.

Ik besloot dit uit te besteden aan GoSmart nadat ik op hun getipt werd door één van mijn klanten. Tot op de dag van vandaag zie ik dit als één van de grootste en beste stappen bij het starten van mijn bedrijf Birth Lines.

De medewerkers van GoSmart zijn makkelijk te bereiken, behulpzaam en bovendien ook stuk voor stuk erg aardig. Zit je met een vraag? Dan stel je deze gemakkelijk via een berichtje en ontvang je al snel een reactie waarbij er goed met je meegedacht wordt.

De onderdelen die ik zelf het prettigst vind aan het programma Yuki zijn het maken van verzamelbetalingen, het overzicht van alle inkoop facturen en het overzicht van de gedraaide omzet per maand.

Ik kan het iedereen aanraden om de boekhouding uit te besteden aan GoSmart en je vooral te richten op aspecten van je eigen bedrijf waar wèl je kwaliteiten liggen.”

Kristel Grootenboer

Birth Lines

terug

Maak een afspraak

Weten hoe onze werkwijze jouw onderneming kan versterken?