leer ons kennen!

Professioneel en modern boekhouden


Over 

Het moet makkelijker,  sneller, beter en dus slimmer!

GoSmart is ontstaan vanuit de behoefte die wij bij ondernemers opmerkten.

Een traditioneel administratiekantoor of intern administratief medewerker helpt je namelijk de boekhouding achteraf te verwerken met de nodige handmatige handelingen. Hierdoor ben je nooit realtime bij. 

Met behulp van Visma | Yuki, kunstmatige intelligentie en professionals die van digitaliseren en automatiseren hun vak hebben gemaakt kan het sneller en makkelijker. Meedenken in plaats van simpelweg  uitvoeren, dat is wat we doen. 

We zijn een team van finance professionals die hun vak leuk vinden maar ook weten dat de gemiddelde ondernemer dit onderwerp lastig en tijdrovend vindt. Daarom gaan we met een praktische aanpak, het beste boekhoudsysteem en onze ondernemende mindset samen aan de slag. 

boekhoudkantoor zijn?

geen traditioneel

Waarom wij

Bij GoSmart help je ondernemers echt.
De waardering hiervoor merken we elke dag. 

Gooi je ideeën op tafel. Zoek naar alternatieven of breek regels als dat beter is. We denken in mogelijkheden. 

Flexibel richting de klant maar ook flexibel werken, waar en wanneer het beste past. 

Wat maakt ons anders? We hebben torenhoge ambities. Om ondernemingen te laten groeien én zelf te blijven doorontwikkelen. Onze missie? Financieel slim ondernemen voor iedereen toegankelijk maken.

In een tijd waarin digitalisering vraagt om snelle inzichten, zorgt ons groeiende team voor innovatie én gedegen kennis. We helpen ondernemers met onze unieke GoSmart werkwijze. Persoonlijk, toegankelijk en tegelijkertijd efficiënt en praktisch.

We staan voor vernieuwing, het doorbreken van gewoontes en het opbouwen van persoonlijke relaties met ondernemers.


Maak kennis met het GoSmart team en onze werkwijze

wij zijn geen
traditioneel boekhoudkantoor

Met onze expertise helpen we ondernemers hun financiële zaken optimaal in te richten. Dit alles doen we met opgestroopte mouwen binnen een fris en ondernemend team. We staan garant voor enorm veel enthousiasme en vindingrijkheid. Dat maakt ons goed in wat we doen.

Wij zijn GoSmart en gaan voor 100% slim ondernemen.

Aangenaam!

Nienke

Anke

Mark

Mirjam

Ellen

team

ons

Het is heerlijk om met ondernemers samen te werken, ze zijn allemaal innovatief en ambitieus op een eigen manier en dat wij daar volop in mogen meedenken is fantastisch! Het vertrouwen krijgen om ontwikkelingen door te voeren is super leuk. Dat wij ondernemers - die de financiën meestal niet zo'n leuk onderwerp vinden - enthousiast krijgen, is de kers op de taart!

Ellen

'finance innovator'

‘’GoSmart geeft de ruimte om ondernemers verder te helpen met hun business door intensief met ze samen te werken, cijfers te analyseren en om te zetten naar betere en vooral winstgevende en tijdbesparende processen. Hierbij altijd denkend vanuit het perspectief van de ondernemer en samen met de ondernemer. Een job met passie voor digitale processen, cijfers en ondernemerschap’’

Mark

'finance mentor'

vacature

Kom jij ons team versterken?

werken bij gosmart

bekijk vacature

Ben jij degene die meerdere ballen hoog kan houden, graag de uitdaging aan gaat en wil innoveren en vernieuwen?

Financieel 
Reisleider

vacature