leer ons kennen

Laat het klikken!


Over 

Baas boven de streep,
betekent rust
onder de streep.  

Stel dat heel ondernemend (en boekhoudend) Nederland efficiënt en als een geoliede machine zou werken, dan blijft er zo veel tijd over. Met een efficiënt programma en de juiste mensen op de juiste plek kun je hetzelfde - en zelfs meer - doen in de helft van de tijd. En tijd is nou eenmaal iets waardevols. Met die tijd kunnen we ons met zijn allen richten op de dingen die van werkelijke waarde zijn en iets toevoegen aan deze maatschappij, vanuit rust en ruimte, overzicht en vertrouwen. Dat zorgt weer voor meer bevlogenheid en werkgeluk.

Wij willen dé expert zijn waar de ondernemer met al zijn financiële- en ondernemersvraagstukken terecht kan. Wij leren ondernemers en teams in processen te denken en slim te werken. De financiële administratie is niet alleen een verplichting achteraf, het geeft rust en inzicht als het er maar op het juiste moment is, namelijk realtime. Dan weet een bedrijf waar het staat en kan het bepalen waar het heen wil. 

Nee, wij doen het gewoon slim.

of accountantskantoor?

Een boekhoudkantoor

Bij GoSmart help je ondernemers echt.
De waardering hiervoor merken we elke dag. 

Gooi je ideeën op tafel. Zoek naar alternatieven of breek regels als dat beter is. We denken in mogelijkheden. 

Flexibel richting de klant maar ook flexibel werken, waar en wanneer het beste past. 

Wij zijn haarscherp opdat we niet verzanden in gewoontes en de automatische piloot, wij blijven scherp. We bekijken elke situatie weer opnieuw om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen.   

Onze werkwijze? We gaan met je (team) om tafel gaan en zullen scherpe vragen stellen. Wij zoeken naar de pijnpunten die de onderneming afremmen en geld kosten. 

De boekhouding is maar het begin van een samenwerking waarin wij allemaal streven naar het meest optimale resultaat.

Maak kennis met het GoSmart team en onze werkwijze

Want iedere onderneming is uniek

Met onze expertise helpen we ondernemers hun financiële zaken optimaal in te richten. Dit alles doen we met opgestroopte mouwen binnen een fris en ondernemend team. We staan garant voor enorm veel enthousiasme en vindingrijkheid. Dat maakt ons goed in wat we doen.

Wij zijn GoSmart en gaan voor 100% slim ondernemen.

Aangenaam!

boekhoudgoeroe

Mirjam

Controller

Anke

Controller

Mark

Controller

Ellen

team

ons