"Wij Erik Huzen, uw mobiliteitspartner bestaat uit meerdere onderdelen maar ooit zijn we begonnen met alleen auto's onderhouden en repareren.

Nu bestaat het bedrijf uit 25 medewerkers en de volgende bedrijfstakken;
 123Busjehuren.nl, CamperOnderhoudOost.nl, CarwashHolten.nl en het verkopen, 
onderhouden en repareren van auto's, aanhangers, caravans & campers, daarnaast hebben we nog een vreemde eend in de bijt; Eten bij Huzen een dynamisch bedrijf dus, als zeg ik het zelf.

Wij zijn nu meer dan 26 jaar gevestigd in Holten en hebben al veel klappen van de zweep gekregen. Als jonge ondernemer begin je onbevangen en ga je groeien met hobbels en stuipen, zo hebben wij dat ook ervaren. Één van de dingen die bij ondernemen hoort is cijfers, misschien wel het belangrijkste naast je gevoel. De wereld en tijd veranderd waarin wij nu leven, zelf vind ik dat erg leuk. Het moderner werken en meer automatiseren past bij mij maar ik weet dat niet iedereen er zo over denkt. Binnen heeft dat ook wel eens voor strubbelingen gezorgd, kijk ik naar de afdeling boekhouding dan hebben we daar enige ervaring. 

Ik was al langer aan het denken waar we nog meer slagen konden maken, één daarvan is het meer koppelen van programma’s en de tweede moderner boekhouden. Deze twee punten gingen een versnel tempo toen er een gewaardeerde collega uitviel. 

Ik moest versneld keuzes maken, nu was GoSmart geen onbekende voor mij. Wij hadden al eens samen gesproken en ik had informatie ingewonnen via derden over Ellen en haar team. De keus was voor mij dan ook snel gemaakt. Dit heb ik op gevoel gedaan en GoSmart heeft dit voortreffelijk opgepakt. 

Als je gedwongen moet veranderen ontstaan er vaak leuke dingen, zo ook bij ons. Het team van GoSmart heeft als eerste de bestaande boekhouding opgepakt. Dan kom je samen in gesprek, met al snel de vraag waar wil je heen of staan over een jaar Erik? En sta je er voor open om te wisselen van boekhoudpakket? Ik was benieuwd wat het mij zou brengen. Ellen legde mij uit dat we zo met minder werk meer inzicht kunnen krijgen en dat GoSmart ons daarin volledig kan ontzorgen zodat we samen meer grip op het financiële plaatje zouden krijgen. Dat past me natuurlijk altijd!

Het mooie is, nu wij deze weg zijn ingeslagen ontstaan en er veel meer leuke dingen o.a. sneller werken, betere koppelingen (en er zullen en nog meer volgen), meer overzicht en werken vanuit één dashboard. We werken team makkelijker en hebben nu alles digitaal en kunnen dus nu mobiel werken. We groeien samen en de hoeveelheid administratief werk wordt nu zichtbaar minder. 

Veranderen is leuk en lijkt leuk maar kost altijd meer tijd dan je hoopt maar de goede resultaten zijn er zeker en daar doen we het voor. 
Het is een gevoelskwestie en dat vind ik belangrijk, degene met wie je samen werkt voor de boekhouding intern of extern moet goed voelen. Dit was intern altijd zo, nu is dat extern zo en hopelijk straks intern weer zo. GoSmart zal ons geheel of deels blijven ontzorgen en/of bijstaan.

Maak het jezelf makkelijk, bel GoSmart!"

Erik Huzen

Autobedrijf Erik Huzen B.V.

terug

Maak een afspraak

Weten hoe onze werkwijze jouw onderneming kan versterken?