"Als Future Industries ondersteunen wij veelal technische bedrijven hun processen te optimaliseren, vaak door het toepassen van digitaliseringsoplossingen. Soms weten directies niet waar ze moeten beginnen, dan helpen wij ze met het ontdekken van digitalisering als verbeterinstrument. Het komt ook voor dat men al weet wat de knelpunten zijn en dat men expertise of capaciteit zoekt voor het specifiëren en uitvoeren van de projecten, dan ondersteunen wij daarbij.

Een project dat we recent hebben uitgevoerd is bijvoorbeeld het optimaliseren van een werkvoorbereidingsproces. Hierbij hebben we samen met de mensen werkzaam in het proces 80 tot 90% van de werkzaamheden gedigitaliseerd en geautomatiseerd, met als gevolg dat iemand die met pensioen ging niet vervangen is. Ook het digitaliseren en automatiseren van planningsprocessen zijn vragen waar we regelmatig mee bezig zijn.

Onze boekhouding kostte veel tijd en daarmee ergernis; vaak waren we zelf bezig met controles en correcties, factureren, betalingen en dergelijke. Daarbij ontbrak het ons aan goed inzicht. Dit terwijl wij vanuit ons werk weten hoe taken en processen geautomatiseerd kunnen worden.

Onze vorige boekhouding was deels geautomatiseerd en werd bijgehouden door één persoon. Bij GoSmart hebben we meteen een geautomatiseerde boekhouding ingericht en ook de processen van offertes maken, urenschrijven en factureren gedigitaliseerd. Vervolgens hebben we een dashboard ingericht waarbij we realtime inzicht hebben in de resultaten. In de backoffice van GoSmart zit een compleet team dat altijd voor ons beschikbaar is.

Die meerwaarde was er meteen vanaf het begin. Het is gewoon erg leuk en professioneel samenwerken met het team van GoSmart. En de samenwerking is er alleen maar beter op geworden. GoSmart is echt een verlengstuk van ons bedrijf, ze weten exact waar bij ons de aandachtspunten zitten en ze ondersteunen ons in de volle breedte. Precies wat we nodig hebben als groeiend bedrijf, zodat wij ons kunnen concentreren op onze eigen activiteiten.

Ellen is met haar team slim, snel en betrouwbaar! Daarbij komt ze haar afspraken na. En, niet onbelangrijk, je kunt ook gezellig een borreltje met haar drinken op de vrijmibo, daarvoor komt ze speciaal naar Zwolle. Dat is nog eens customer intimacy!"

Robin Burghard

Future Industries Consulting B.V.

terug

Maak een afspraak

Weten hoe onze werkwijze jouw onderneming kan versterken?