"In 2015 ben ik met JK Montage als eenmanszaak gestart na jaren in loondienst werkzaam te zijn geweest. Ik maak afrasteringen, hekwerken, schuttingen, overkappingen en vlonders, volledig maatwerk gemonteerd op locatie. In de beginperiode was de administratie overzichtelijk maar na 2 jaar begonnen mijn onderneming te groeien en kostte voornamelijk de btw aangifte mij veel tijd.

Op dat moment zat ik bij een administratiekantoor die voorstelde om met Yuki te werken, zo ben ik terecht gekomen bij GoSmart. Het was even wennen maar daarna bleek dit goed bij mij te passen. Vanuit Yuki factureer ik gemakkelijk en ook de inkoopfacturen (mits aangeleverd) worden direct verwerkt. Betalingen zijn dan eenvoudig te doen. Dit geeft een up-to-date beeld van de omzet, kosten e.d. wat ik erg fijn vind. Dan weet je op elk moment waar je staat. Hierdoor is de btw aangifte en –Inkomstenbelasting eigenlijk een “fluitje van een cent” geworden. Daarnaast gebruik ik nog al eens het archief en de historie die ik heb opgebouwd in Yuki: hoe was het ook alweer en wat waren de prijzen destijds?

Het contact met de medewerkers van GoSmart is goed, zij zorgen op een adequate manier dat ik zelf bij de les blijf. Al met al bevalt mij de samenwerking goed."

Jan Koeslag

JK Montage

terug

Maak een afspraak

Weten hoe onze werkwijze jouw onderneming kan versterken?