"Ik verzorg BHV, EHBO, reanimatie AED, EHBDD, EHV en kinder EHBO opleidingen, daarnaast ben ik inzetbaar als brandwacht. Dit doe ik voor bedrijven, verenigingen, scholen in samengestelde groepen of in-company. Na het volgen van een cursus ben ik bevoegd om de bijbehorende certificaten te verstrekken.

Bij de vorige accountant die tevens mijn boekhouding verzorgde had ik geen inzicht in mijn eigen administratie, ik kreeg daar alleen 1x per kwartaal een overzicht. Debiteuren en crediteuren hield ik zelf nog in andere overzichten bij en ik had weinig tot geen overzicht. Nu ik met GoSmart werk heb ik realtime inzicht, kan ik zelf bij mijn boekhouding en kan ik van daaruit werken en bijsturen.

Mijn boekhouding is nu volledig digitaal, mijn leveranciers/crediteuren leveren direct op mijn Yuki mailadres aan, bonnen scan ik in via de app. Ik communiceer gemakkelijk met GoSmart op basis van deze documenten en de banktransacties die gekoppeld zijn. Hierdoor heb ik dagelijks inzicht in mijn openstaande facturen zowel inkoop als verkoop.

Fijne functies samen met de directe en korte lijnen met de teamleden van GoSmart."

Gijs te Brake

Myn BHV

terug

Maak een afspraak

Weten hoe onze werkwijze jouw onderneming kan versterken?