24/32/40 uur

Vacature
Finance Innovator / Controller

Wij staan bekend om het meedenken met onze ondernemers en verwachten iemand met een adviserende rol die zijn mouwen opstroopt en super sterk is in finance.

bekijk vacature

direct solliciteren

Ben jij degene die meerdere ballen hoog kan houden, graag de uitdaging aan gaat en wil innoveren en vernieuwen?

lees meer

Zie jij de financiële boekhouding als een goudmijn en heb jij de drive om ondernemers op financieel gebied verder te helpen? Stroop jij je mouwen op voor complexe vraagstukken en wil jij een plek waar je gewoon lekker jezelf kan zijn en veel speelruimte krijgt?

GoSmart is de plek waar jij jezelf uit kan dagen om het meeste uit jezelf en het bedrijf te halen. Met de ruimte van een ondernemer en de voorwaarden van een dienstverband.

maar toch ondernemen?

In loondienst

Wij zetten ons actief in voor zelfstandigen en MKB bedrijven tot circa 30 personeelsleden. Deze laatste groep zal jij voornamelijk bedienen. Het zijn de kleinbedrijven welke vaak zelf een administratief medewerker in dienst hebben maar net te klein zijn om een controller in dienst te nemen. Uiteraard hebben ze wel behoefte aan een professional met de capaciteit om processen te verbeteren, cijfers te analyseren, werkprocessen te standaardiseren en mee te denken over het reilen en zeilen binnen een onderneming. 

bekijk kaart

voor wie je aan de slag gaat

Je bent zowel de voor- als achterkant van het bedrijf. Je gaat eropuit, voert gesprekken, pleegt belletjes. Je hebt de drive om met jouw talenten ondernemers verder te helpen en je geniet ervan om actief mee te denken en de cijfers echt helemaal op orde te hebben. Je weet precies daar te ondersteunen waar de ondernemer geen verstand van heeft. Je bent adviseur, gesprekspartner, boekhouder en coach ineen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je ziet een probleem als een uitdaging en bijt je vast in complexe vraagstukken. Je kan omgaan met de druk verantwoordelijkheid en kan genieten en als het allemaal lekker loopt, tovert dat een extra grote lach op je gezicht!

Ervaring is wel een pré, voor een complex uitzoekwerk draai jij je hand niet om en jij weet je (zo goed als) zelfstandig te redden bij het opmaken van jaarcijfers, dossieropbouw en overleg met accountants.

dit ga je doen

  • Werken waar en wanneer je wilt 
  • Kantoor in het centrum van Holten, vlakbij de A1 en naast het station
  • Klanten uit diverse branches naar keuze
  • Gezonde snacks op kantoor
  • Teamactiviteiten gedurende het jaar
  • Maandelijkse inspiratiesessies buiten de deur
  • Fulltime maand salaris vanaf € 3.900 o.b.v. ervaring 
  • Uiteraard reiskostenvergoeding 
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 24 tot 40 uur werken per week
Dit kunnen wij je bieden

werken bij gosmart

solliciteer direct

Afwisseling is belangrijk, je zult daarom ook verantwoordelijk zijn voor diverse administraties van zelfstandigen (zonder personeel), controleert en berekend btw aangiften en ondersteunt klanten bij het samenstellen en op orde maken van het jaardossier voor de accountant. Waar je de ene dag dus veel in overleg zit, ga je de andere dag in je focusmodus om diversen uit te werken.

Ben jij degene die zijn talenten en innovatieve ideeën kwijt wil en wil ondernemen binnen een onderneming? Vind je het leuk om op een persoonlijke manier met ondernemers om te gaan en samen met ondernemer en collega’s voor het optimale resultaat te gaan? Vind je dat daar juist een borreltje en informele sfeer bij hoort? En wil jij je ook specialiseren in een systeem zodat je elke ondernemer optimaal kunt ondersteunen en adviseren?

Kom werken bij

zijn wij op zoek naar jou?

Mail ons

Stuur een appje

Bel ons

Doe dat op jouw manier:
Een video, appje, telefoontje of toch gewoon een motiverende tekst per mail!

direct en eenvoudig
solliciteren

benieuwd?

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

Een paar keer per jaar gaan we erop uit, bowlen, uiteten of de kroeg in. Jij nog leuke ideeën? Onze maandelijkse inspiratiesessies vinden buiten de deur plaats onder het genot van een lekkere lunch.

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

Wij werken met ondernemers en het ondernemende bloed stroomt ook door onze aderen. Klanten waarderen onze ervaring en deskundigheid en werken hun ideeën graag samen met ons uit.

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

De financiële administratie is niet iets wat achteraf nog even bijgewerkt moet worden, het is de realtime basis om met ondernemers aan mooie plannen te bouwen. 

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

Wil jij ook niet dat je ideeën op de plank belanden? Wij maken het verschil door de plannen ook met onze klanten werkelijkheid te maken.

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

Handmatige handelingen? Echt niet…. 75% van ons werk is geautomatiseerd, we houden ons dus niet alleen bezig met saai boekwerk en nodeloze Excel-sheets.

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

Je bent niet alleen de externe Finance professional, je bent ook teamlid bij je mkb klanten. Hierdoor loop je het risico dat je ook wordt uitgenodigd voor de personeelsfeestjes 😉

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

Wij zijn natuurlijk het leukste team, we helpen elkaar, hebben een gezamenlijk doel, namelijk; financieel slim ondernemen.

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

Bekijk ook deze vacature:

werken bij gosmart

lees meer

Ben jij ijzersterk in boekhouden maar heb je ook de ambitie om meer betrokken te zijn bij klanten en slimmer te werken? Als administratief medewerker werk je voornamelijk vanuit ons kantoor in Holten, maar ben jij dagelijks in contact met onze klanten. Uiteraard is thuis werken mogelijk.

Senior administratief medewerker / boekhoudgoeroe

vacature