24/32/40 uur

Vacature
Senior administratief medewerker / boekhoudgoeroe

Wij inspireren ondernemers om verbeteringen door te voeren en de boekhouding realtime up-to-date te hebben. Niet zomaar inboeken maar doorpakken.

bekijk vacature

direct solliciteren

Je bent niet zomaar een administratief medewerker; jij doorziet de cijfers, snapt wat er speelt bij de klant en weet dat bespreekbaar te maken. 

lees meer

De verbindende schakel tussen cijfers, slim denken en menselijk contact. Bij GoSmart maak jij het verschil!

Ben jij ijzersterk in boekhouden maar heb je ook de ambitie om meer betrokken te zijn bij klanten en slimmer te werken? Als administratief medewerker werk je voornamelijk vanuit ons kantoor in Holten, maar ben jij dagelijks in contact met onze klanten. Uiteraard is thuis werken mogelijk.

als administratief medewerker

Meer uitdaging 

Wij zetten ons actief in voor zelfstandigen en MKB bedrijven tot circa 30 personeelsleden. Het zijn de kleinbedrijven welke vaak zelf een administratief medewerker in dienst hebben maar net te klein zijn om een controller in dienst te nemen. Uiteraard hebben ze wel behoefte aan een professional met de capaciteit om processen te verbeteren, cijfers te analyseren, werkprocessen te standaardiseren en mee te denken over het reilen en zeilen binnen een onderneming. Daar spring jij samen met je collega's in als professional.

bekijk kaart

voor wie je aan de slag gaat

Jouw taken bestaan uit het beheren van het Yuki backoffice portaal, waar je de dagelijkse taken voor al onze klanten kunt overzien. Hoewel 75% van de boekingen automatisch worden verwerkt, is jouw rol cruciaal voor het nadenken over en verwerken van bijzondere posten. Na de verwerking controleer je de administratie met behulp van diverse checklists, zodat deze volledig, juist en up-to-date is. Waar nodig heb je contact met klanten om zaken af te stemmen.

Je helpt klanten niet alleen met de financiële administratie, maar ook met vragen over het Yuki boekhoudplatform. Je helpt ze bijvoorbeeld bij facturatie, herinneren en betalen. Daarnaast ondersteun je collega's bij het afsluiten van jaarcijfers, opstellen van dossiers voor de accountant en ben je zelf verantwoordelijk voor btw-aangiften.

dit ga je doen

  • Werken waar en wanneer je wilt 
  • Kantoor in het centrum van Holten, vlakbij de A1 en naast het station
  • Klanten uit diverse branches naar keuze
  • Gezonde snacks op kantoor
  • Teamactiviteiten gedurende het jaar
  • Maandelijkse inspiratiesessies buiten de deur
  • Fulltime maand salaris vanaf € 2.900 o.b.v. ervaring 
  • Uiteraard reiskostenvergoeding 
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 24 tot 40 uur werken per week
Dit kunnen wij je bieden

werken bij gosmart

solliciteer direct

Als finance professional ben je hier niet beperkt tot saai boekwerk; je wordt uitgenodigd om slim te werken, te innoveren en echt impact te maken. Met de vrijheid om je klanten te kiezen en te schitteren in diverse branches, biedt GoSmart een dynamische omgeving zonder de last van repetitieve taken. Hier zijn Excelsheets overbodig, vervangen door geavanceerde software en systemen die jouw efficiëntie stimuleren. Werk waar en wanneer je wilt, zonder concessies aan kwaliteit. Bij GoSmart gaat het niet alleen om cijfers, maar om het creëren van werkplezier voor zowel jezelf als je klanten en haar team. 

Bij GoSmart zijn de groeimogelijkheden eindeloos. Of je nu meer wilt leren over fiscale zaken of jezelf wilt verdiepen in bedrijfsontwikkeling, wij bieden de ruimte om mee te kijken, te proeven en indien nodig opleidingen te volgen. Bij ons wordt jouw groei gestimuleerd.

Kom werken bij

zijn wij op zoek naar jou?

Mail ons

Stuur een appje

Bel ons

Doe dat op jouw manier:
Een video, appje, telefoontje of toch gewoon een motiverende tekst per mail!

direct en eenvoudig
solliciteren

benieuwd?

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

Een paar keer per jaar gaan we erop uit, bowlen, uiteten of de kroeg in. Jij nog leuke ideeën? Onze maandelijkse inspiratiesessies vinden buiten de deur plaats onder het genot van een lekkere lunch.

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

Wij werken met ondernemers en het ondernemende bloed stroomt ook door onze aderen. Klanten waarderen onze ervaring en deskundigheid en werken hun ideeën graag samen met ons uit.

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

De financiële administratie is niet iets wat achteraf nog even bijgewerkt moet worden, het is de realtime basis om met ondernemers aan mooie plannen te bouwen. 

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

utomatiseren

A

Wil jij ook niet dat je ideeën op de plank belanden? Wij maken het verschil door de plannen ook met onze klanten werkelijkheid te maken.

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

Handmatige handelingen? Echt niet…. 75% van ons werk is geautomatiseerd, we houden ons dus niet alleen bezig met saai boekwerk en nodeloze Excel-sheets.

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

Je bent niet alleen de externe Finance professional, je bent ook teamlid bij je mkb klanten. Hierdoor loop je het risico dat je ook wordt uitgenodigd voor de personeelsfeestjes 😉

elatie

R

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

eam

T

elatie

R

Wij zijn natuurlijk het leukste team, we helpen elkaar, hebben een gezamenlijk doel, namelijk; financieel slim ondernemen.

utomatiseren

A

eedoen

M

nelheid

S

ndernemen

O

ezelligheid

G

Bekijk ook deze vacature:

werken bij gosmart

lees meer

Ben jij degene die zijn talenten en innovatieve ideeën kwijt wil en wil ondernemen binnen een onderneming? Vind je het leuk om op een persoonlijke manier met ondernemers om te gaan en samen met ondernemer en collega’s voor het optimale resultaat te gaan? Lees dan meer...

Finance Innovator/ Controller

vacature